Distributiecentrum Maastricht op toplocatie aan de A2

De opslagcapaciteit van distributiecentrum Zuid-Limburg is 55.000 m2

De rol van een centraal gelegen distributiecentrum als Overslagbedrijf A2 in Gronsveld wordt steeds belangrijker. De vraag naar kwalitatieve opslagcapaciteit zal de komende jaren alleen nog maar toenemen. Consumenten en bedrijven willen goederen en producten die zij willen kopen of bestellen bij voorkeur direct of binnen 24 uur geleverd zien. Wanneer een traditionele winkel of internetbedrijf hieraan niet kan voldoen biedt onze e-commerce economie duizenden alternatieven. Beschikbaarheid, snelheid van leveren en een efficiënte werkwijze zijn cruciale aspecten geworden voor een gezonde bedrijfsvoering.

Distributiecentrum Overslagbedrijf A2 Gronsveld

Ons 55.000 m2 grote familiebedrijf nabij Maastricht heeft een ideale ligging in de infrastructuur. Onze ligging, direct aan de zuidzijde van de Koning Willem-Alexandertunnel aan de A2 Maastricht – Luik, is ideaal. Vanuit onze magazijnen kunt u snel en gemakkelijk leveren aan klanten in Maastricht en het omliggende Heuvelland. Onze warehouses worden dan ook op steeds grotere schaal gebruikt voor cross docking. Via opleggers worden de goederen geleverd en meteen overgeladen op kleinere transportmiddelen om daarna te worden verspreid in Maastricht en de omliggende gemeenten. Kosten minimalisatie en een maximalisatie van klantenservice gaan hier hand in hand.

Overslagbedrijf A2 de toegangspoort tot Europa

Dankzij de unieke en strategische ligging van ons distributiecentrum wordt door een toenemend aantal bedrijven, die producten en goederen leveren binnen Europa, magazijnruimte ingehuurd. Dit stelt nationale- en internationale bedrijven in staat om dankzij de gunstige ligging just-in-time en kostenefficiënt te leveren.

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek over de mogelijkheden van ons distributiecentrum belt u 043 – 4081881 of stuurt u een e-mail naar contact