Logistiek bedrijf A2 Maastricht Luik

Overslagbedrijf A2 heeft dé oplossing voor uw distributie problematiek

Overslagbedrijf A2 in Gronsveld is een dynamisch allround logistiek bedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. U vindt ons familiebedrijf direct aan de zuidzijde van de Koning Willem-Alexandertunnel aan de A2 Maastricht – Luik. Ons dynamische familiebedrijf beschikt over een opslagcapaciteit van meer dan 55.000 m2. De afgelopen decennia hebben wij een schat aan ervaring en expertise op het gebied van logistieke dienstverlening opgedaan. Deze voorsprong hebben wij als logistiek bedrijf Zuid-Limburg weten te behouden binnen ons familiebedrijf. Wij durven dan ook te stellen, dat wij als geen ander weten hoe wij uw logistieke processen kunnen verbeteren en hoe wij meerwaarde (Value added logistics) aan uw bedrijfsactiviteiten kunnen toevoegen.

Overslagbedrijf A2 is een full-service logistiek bedrijf

Ons strategisch gelegen bedrijf Zuid-Limburg kan uw goederenstroom, organiseren, plannen en besturen. Niet voor niets wordt Overslagbedrijf A2 in toenemende mate door een groot aantal lokale, nationale en internationale bedrijven ingeschakeld voor fulfilment en global forwarding activiteiten. Ons zorgvuldig opgebouwde mondiale netwerk stelt ons in staat om uw producten over de hele wereld te laten verschepen en/of verzenden. Onze warehouses nabij Maastricht zijn bij uitstek geschikt voor cross docking, stadsdistributie en vanzelfsprekend de op- en overslag van goederen en producten. Tenslotte kunnen wij klanten van Overslagbedrijf A2 als extra service aanbieden om in eigen beheer goederen te halen en bezorgen in zowel binnen als buitenland.

Meer Informatie over ons logistiek bedrijf aan de A2 Maastricht Luik

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek over de mogelijkheden van ons logistiek bedrijf nabij Maastricht belt u 043 – 4081881 of stuurt u een e-mail naar contact