Loods huren Maastricht

Strategische locatie voor lokale en internationale bedrijven

Wilt u een multifunctionele loods huren Maastricht? Bij Overslagbedrijf A2, dat direct aan de zuidzijde van de Koning Willem-Alexandertunnel gelegen is, kunt u representatieve loodsen huren die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. U moet hierbij denken aan:

Bij Overslagbedrijf A2 kunt u een loods huren met of zonder toegevoegde waarde. Wat verstaan wij hieronder? Zonder toegevoegde waarde betekent, dat u enkel de ‘kale loods’ huurt. U maakt op geen enkele wijze gebruik van onze diensten en machinepark. Wanneer u kiest voor een loods huren inclusief toegevoegde waarde staat een breed scala aan diensten voor u beschikbaar. Wanneer u wilt kunnen onze mensen u op het gebied van logistiek en distributie volledig ontzorgen.

Volledig ontzorgt een loods huren Maastricht

De mensen van Overslagbedrijf A2 zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in op- en overslag van goederen en producten. Inmiddels beschikt ons innovatieve familiebedrijf over een opslagcapaciteit van meer dan 55.000 m2 en kunnen wij elke klant vrijwel geheel ontzorgen. Werkzaamheden die u onder meer door ons kunt laten verzorgen zijn:

  • Fulfilment
  • Global forwarding
  • Webwinkel logistiek

Samengevat. U kunt bij Overslagbedrijf A2 niet alleen een loods huren Maastricht, maar ook alle handlingwerkzaamheden uitbesteden. Wij zorgen er voor, dat u zich volledig kunt richten op uw corebusiness activiteiten.

Meer informatie over loods huren Maastricht

Wilt u een multifunctionele loods huren Maastricht? Neem dan voor meer informatie contact met ons op en bel telefoon 043 – 4081881 of stuur een e-mail naar contact