Loods te huur Gronsveld

Op slechts enkele autominuten van Maastricht

Het aanbod opslagruimte in Maastricht is beperkt. Daarom ligt in Maastricht de prijs per m2. significant hoger dan bij Overslagbedrijf A2 in Gronsveld. Om deze reden zoeken steeds meer MKB ondernemers en particulieren naar een loods te huur Gronsveld, die op slechts enkele autominuten van Maastricht ligt. Op dit moment heeft Overslagbedrijf A2 opslagruimte in een multifunctionele loods in Gronsveld te huur. Als MKB bedrijf of particulier kunt uzelf bepalen welke hoeveelheid opslagruimte u wilt huren. Of het nu om 1 m2, 1 pallet of honderden m2 gaat maakt ons niet uit, mits de gewenste opslagruimte in de loods nog beschikbaar is. En bij Overslagbedrijf A2 geldt, dat u uitsluitend betaalt voor het aantal m2 die u gebruikt! Dat is kostenefficiency in optima forma.

Overslagbedrijf A2 houdt uw voorraad inzichtelijk en courant

Bij veel MKB bedrijven en winkels wordt een belangrijk deel van de dure m2 ingenomen door voorraad. En dat zijn dure m2 die u beter commercieel kunt benutten. Het is dan ook verstandig om seizoensgebonden voorraad én winkelvoorraad die u op een gunstig moment heeft ingekocht op te slaan. De loods die te huur staat in Gronsveld kan voor u in meerdere opzichten de perfecte oplossing zijn. Zeker wanneer u het voorraadbeheer door de ervaren mensen van Overslagbedrijf A2 laat verzorgen. Onze ervaren mensen zorgen er voor dat uw voorraad inzichtelijk blijft, zodat u op tijd actie kunt ondernemen wanneer artikelen incourant dreigen te gaan worden. Dit voorkomt kapitaalvernietiging.

Informatie over loods te huur Gronsveld

Heeft u belangstelling voor een loods te huur Gronsveld? Handel dan snel, want de belangstelling voor het huren van een loods in Gronsveld is groot. Neem daarom voor meer informatie contact met ons op en bel telefoon 043 – 4081881 of stuur een e-mail naar contact