Magazijnen Overslagbedrijf A2 Gronsveld

Unieke strategische ligging magazijnen onder de rook Maastricht

MagazijnenDe magazijnen van Overslagbedrijf A2 in Gronsveld liggen direct aan de zuidzijde van de Koning Willem-Alexandertunnel aan de A2 tussen Maastricht en het Belgische Luik. Ons overslagbedrijf ligt op een unieke strategische locatie. De zeehavens van zowel Nederland als België zijn nabij. Dat geldt in nog sterkere mate voor de grote luchthavens van Nederland, België en het Ruhrgebied. De perfecte geografische ligging van onze loodsen en het geavanceerde Warehouse Management System zorgen er voor, dat in principe elke loods multifunctioneel gebruikt kan worden. En in de praktijk gebeurt dat ook op grote schaal.

Opslagcapaciteit varianten Overslagbedrijf A2 Gronsveld

Overslagbedrijf A2 in Gronsveld beschikt over meer dan 55.000 m2 opslagcapaciteit. Als klant kunt u, indien beschikbaar, een keuze maken uit de volgende varianten te weten:

  • Ongeïsoleerde loodsen
  • Ongeïsoleerde loodsen met ingebouwde dockshelters
  • Geïsoleerde loodsen met asfaltvloer en dockshelters
  • Geïsoleerde loodsen met betonvloeren en dockshelters* 
* Deze loodsen zijn geschikt voor stellingen

De ruime en toegankelijke opzet van ons overslagbedrijf, het grote aantal docks en de beschikbare faciliteiten maken van Overslagbedrijf A2 een ideale logistieke partner.

Magazijnen met of zonder toegevoegde waarde huren

Overslagbedrijf A2 is een complete logistieke dienstverlener. Wanneer u het wenst kan ons dynamische familiebedrijf u volledig ontzorgen op het gebied van distributie en fulfilment. Voor meer informatie raadpleegt u de rubriek Value added Logistics. Vanzelfsprekend kunt u bij ons overslagbedrijf onder de rook van Maastricht ook losse magazijnruimte huren.

Bent u op zoek naar magazijnruimte of een fulfilmentbedrijf in de regio Maastricht? Dan nodigen wij u vriendelijk uit telefonisch contact met ons op te nemen via tel. 043 4081881 of per email via contact