Opslagruimte Maastricht voor MKB bedrijven

Nieuwe commerciële kansen dankzij betaalbare m2

Een van de grote problemen voor MKB bedrijven in een stad als Maastricht is ruimte en in het bijzonder opslagruimte. De prijs die voor een m2 in Maastricht betaald moet worden is zo hoog, dat voor een gezonde bedrijfsvoering feitelijk elke m2 benut dient te worden. Helaas gaat dat niet, omdat men voorraden aan zal moeten houden om een consument / bedrijf direct te kunnen leveren. Anders zal er aan een klant nee verkocht moeten worden en zal deze een bedrijf zoeken dat wel direct kan leveren. Dit is als ondernemer het laatste wat u wilt. Bij MKB bedrijven als winkels wordt daarom tussen de 20% en 30% van de beschikbare en kostbare m2 als opslagruimte Maastricht gebruikt. Dat is doodzonde, omdat op een steenworp afstand de oplossing ligt die uw bedrijf nieuwe commerciële kansen biedt.

Betaalbare opslagruimte Maastricht met toegevoegde waarde

Bent u als MKB bedrijf in Maastricht op zoek naar betaalbare opslagruimte Maastricht? Dan biedt Overslagbedrijf A2, dat direct aan de zuidzijde van de Koning Willem-Alexandertunnel ligt, een oplossing met toegevoegde waarde. Wij beschikken over een opslagcapaciteit van 55.000 m2 en weten hoe wij zorg moeten dragen voor uw goederen en producten. Dat doen wij al meer dan 40 jaar. De dure vrijgekomen m2 in uw bedrijf, die u gebruikt als opslagruimte Maastricht, kunt u voor economisch gebruik gaan inzetten. Zo kunt u nieuwe artikelen en producten aan uw assortiment toevoegen. Tevens biedt Overslagbedrijf A2 aan MKB bedrijven in Maastricht stadsdistributie aan. Op het moment dat u goederen nodig heeft uit de opslag kunnen wij eventueel zorgdragen voor het transport van en naar uw adres.

Informatie over opslagruimte Maastricht

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek over de mogelijkheden op het gebied van opslagruimte Maastricht belt u 043 – 4081881 of stuurt u een e-mail naar contact