Transport in eigen beheer

Zeecontainers, goederenvervoer, gevaarlijke stoffen en dieplader transporten

Om haar klanten een complete en flexibele dienstverlening aan te kunnen bieden heeft Overslagbedrijf A2 er in 1994 voor gekozen om voor transport een eigen transportbedrijf Maastricht op te richten. De naam van dit transportbedrijf werd Max. Trans A2. Sinds de oprichting is het transportbedrijf actief in nationale- en internationale transporten van zeecontainers en goederenvervoer. Na enkele jaren zijn daar ook het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR) en dieplader transporten bijgekomen.

Max Trans

Transport waar betrouwbaarheid, kwaliteit en milieu centraal staan

Kwaliteit, betrouwbaarheid en milieu zijn bij ons transportbedrijf Zuid-Limburg belangrijk. Daarom hebben wij er voor gekozen om uitsluitend met een jong wagenpark en vakkundig personeel te werken. Wanneer u ons voor nationaal of internationaal transport inhuurt zult u de maximale inzet en betrokkenheid van onze mensen in positieve zin ervaren. Bij Max Trans A2 houdt de verleende dienst niet op bij het transporteren van uw producten.

Informatie over ons transportbedrijf Maastricht

Wilt u meer informatie over Max. Trans A2 en onze mogelijkheden vanuit Zuid-Limburg? Neem dan contact met ons op en bel telefoon 043 – 4081881 of stuur een email naar contact