Value added logistics services van Overslagbedrijf A2

Overslagbedrijf A2 in Gronsveld kan u volledig ontzorgen

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring weet Overslagbedrijf A2 als geen ander hoe wij voor onze klanten de logistieke processen kunnen verbeteren én hoe onze diensten voor toegevoegde waarde aan uw bedrijfsactiviteiten kunnen zorgen. Om deze reden maakt een belangrijk deel van onze nationale en internationale klantenkring gebruik van onze Value added logistics services. En daar zijn we trots op. Omdat wij van mening zijn dat stilstand achteruit gaan is, zijn wij continue bezig om onze Value added logistics services tegen het licht te houden. Dankzij nieuwe inzichten en innovaties slagen wij er met grote regelmaat in om samen met onze klanten de supply chain verder te optimaliseren.

Bij Overslagbedrijf A2 is bijna alles mogelijk

Eenvoudig gesteld kunnen in principe alle fulfilment stappen door Overslagbedrijf A2 worden verzorgd. Van orderverwerking → verzending → voorraadbeheer → retourverwerking → rapportage. Een groot voordeel van onze Value added logistics services is, dat verschillende werkzaamheden in de gehuurde magazijnen uitgevoerd kunnen worden. Denk hierbij aan maatwerk diensten zoals ompakken, sorteren en controleren. Ons Warehouse Management Systeem stelt ons in staat om alle stappen van het fulfilment proces voor u als opdrachtgever transparant te houden. Zo blijft u het overzicht houden over het complete orderproces en kunt u zich volledig concentreren op uw corebusiness activiteiten.

Inhuren complementaire diensten

De Overslagbedrijf A2 groep beschikt ook over een zelfstandig transportbedrijf. Wanneer u hier behoefte aan heeft kunnen wij deze diensten voor u verzorgen.

  • Afhandeling van BTW en invoerrecht verplichtingen
  • Documentatie en douane formaliteiten in land van productie
  • Global Forwarding binnen en buiten Europa
  • Transport in het land waar de productie heeft plaatsgevonden
  • Transport naar onze magazijnen in Nederland

Wilt u informatie over onze Value added logistics services? Dan nodigen wij u vriendelijk uit telefonisch contact met ons op te nemen via telefoon 043 – 4081881 of per email via contact