Warehouse management system Overslagbedrijf A2

Ons maatwerk WMS is geschikt voor meerdere toepassingsgebieden

Overslagbedrijf A2 in Gronsveld is een complete logistieke dienstverlener. Om deze reden hebben wij een maatwerk Warehouse Management System laten ontwikkelen, dat geschikt is voor meerdere toepassingsgebieden. De gebieden waar wij ons WMS voor inzetten zijn:

.

WMS: opslag van goederen

Ons maatwerk WMS wordt in deze situatie gebruikt voor activiteiten waar de focus ligt op het opslaan van goederen. Voorraadbeheer is de kernactiviteit.

WMS: Value added logistics activiteiten

In deze situatie wordt ons WMS gebruikt voor het coördineren van Value added logistics activiteiten, die wij in opdracht van een klant verrichten.

WMS: Groupage activiteiten

Overslagbedrijf A2 is een strategisch gelegen distributiecentrum. Goederen worden door verschillende leveranciers aangeleverd om vervolgens op basis van hun eindbestemming gecombineerd te worden. Ons WMS is hiervoor een perfect instrument.

WMS: Cross docking activiteiten

Bij cross docking draait alles om snelheid van handelen. Ons WMS is bij uitstek geschikt om de cross docking activiteiten snel en gestructureerd te laten verlopen.

Wilt u informatie over de mogelijkheden van ons Warehouse Management System? Neem dan contact met ons op en bel telefoon 043 – 4081881 of stuur een email naar contact